Track & Trace

Track & Trace

Op basis van de eisen en wensen van u als klant en/of verzekeraar kan Alarm Meldnet, als NCP erkend Borg Particuliere alarmcentrale, op afstand waken over personen en uw roerende eigendommen.

In overleg met u zal er een actiepatroon opgesteld worden, waarin vastgelegd wordt hoe u wenst dat er gehandeld wordt bij een melding. Met Track & Trace wordt u in de gelegenheid gesteld om vermiste zaken en personen op te sporen en gericht actie te ondernemen.

Track & Trace van Alarm Meldnet is er voor zowel zakelijke als particulieren klanten. Bouwbedrijven, transportbedrijven en natuurlijke personen die grote investeringen gedaan hebben in kapitaal intensieve roerende goederen zoals (graaf) machines, exclusieve auto's, boten of containers zijn slechts enkele voorbeelden. Om deze zo optimaal mogelijk te beveiligen kan er gebruik gemaakt worden van Track & Trace systemen zodat vermiste objecten en/of personen opgespoord kunnen worden.

Track & Trace kan echter ook ingezet worden om personen te beveiligen door middel van zogeheten 'lone worker' systemen. Medewerkers die werkzaamheden uit dienen te voeren op gevaarlijke en afgelegen locaties of te maken kunnen hebben met agressiviteit, kunnen om extra assistentie vragen. Middels een lone worker systeem stelt u en/of uw medewerker een van onze centralisten in de gelegenheid om op afstand in contact te komen en indien nodig actie te ondernemen.

Ook bij Track & Trace kan Live View toegepast worden. De kaart die aan de centralist getoond wordt met de GPS locatie kan in geval van calamiteiten direct doorgestuurd worden naar de politie zodat ook de politie precies kan zien waar het object en/of de persoon zich bevindt en waar deze zich naartoe beweegt.

De voordelen van Track & Trace zijn:

  1. Beveiligen en opsporen van uw eigendommen
  2. Grensoverschrijdend

  3. Bieden van een veilige werkomgeving